En kantet afrunding på en spændende uge
Bottled In England, Kirsten & Marie og Selvhenter afslutter denne uges palet af ny musik til Pavilion Junior.

BOTTLED IN ENGLAND (DK) spiller drum’n’bass – en ellers fuldelektronisk genre med knitrende, iskolde produktioner. Danskerne her har dog en live-trommeslager, som er med til at gøre deres koncerter beskidte, brutale og non-stop. Bottled In England er fyldt til flaskehalsen med rap, grooves, iørefaldende sange.

KIRSTEN & MARIE (DK) bor stadig hos deres forældre, men skyder frem med deres uskyldsrene og skovbunds-duftende folk-pop. Aske Zidore fra Oh No Ono opdagede dem, og siden har tvillingerne fra Viborg kapret en nations hjerte med ”My Dear”, der er en uhørt effektiv popsang med sit simple, barnlige refræn.

SELVHENTER (DK) har en instrumentopstilling, som ikke ligner dit traditionelle støjrockbands. Selvhenter får adgang til deres kosmiske lydverden ved hjælp af violin, trombone, saxofon, masser af trommer og forvrængerpedaler. Resultatet er en blanding af støjrock, drone og jazz, en sonisk ynglegrund for improvisation.

En uge med fokus på de unge artister er slut. Senere vil flere føje sig til Pavilion Juniors program.

SE BANDLISTE

Se med når plakaten ser dagens lys på tirsdag
Tirsdag 12. april er en stor dag i Roskilde-regi. Her bliver festivalens plakat og ca. nye 70 navne offentliggjort til Roskilde Festival. Hele eventen bliver live-streamet på rflive.dk fra kl. 11:45.

 
 


Vi ses på Roskilde Festival 30. juni - 3. juli 2011. Warm-up 26. - 29. juni.
Camping åbner 25. juni kl. 18:00.

DOWNLOAD HØJOPLØSELIGE FOTOS FRA ROSKILDE FESTIVALS PRESSESIDE