Roskilde Labs indbyder it-udviklere til leg
Roskilde Labs er Roskilde Festivals nye legeplads for it-udviklere. Data stilles til rådighed for publikummer, som vil udvikle applikationer til mobilen, nettet eller noget helt tredje.

Roskilde Labs er et nyt forum for dem, der brænder for it-udvikling. Formålet er at give publikum adgang til Roskilde Festivals API, som de frit kan bruge til at udvikle applikationer med kun fantasien som grænse.

”Vi vil gerne invitere publikum til at lege med os,” udtaler Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde

Hun fortsætter:

”Roskilde Festival er altid på udkig efter nye talenter derude – det gælder selvfølgelig inden for musikkens verden, men vi vil også bakke op omkring de spirende it-udviklere, som vi ved i forvejen leger med udvikling af løsninger i forbindelse med Roskilde Festival. Noget som vil gøre livet for den digitale festival-gæst sjovere, nemmere og mere interessant.”

Roskilde Labs er et værktøj og forum, der kan hjælpe udviklere med at lave løsninger, der udvikler festivalen i digitale baner, og som vil komme alle de andre festivalgængere til gode.

Roskilde Festivals nye officielle mobilapplikation er snart til at få fingrene i. Den vil være til festivalgæsternes tjeneste i form af spilleplan, nyheder og andre gængse funktioner.
I den forbindelse lancerer Roskilde Labs to konkurrencer. Den ene er en idéudviklingskonkurrence for dem som ligger inde med gyldne idéer til, hvordan Roskilde Festivals mobil-app kan blive det der svarer til en digital schweizerkniv, og en udvikler-konkurrence for de mere hardcore it-nørder, der kan udvikle idéen. Tilmelding til konkurrencen sker via roskildelabs.com

Yderligere information
Christina Bilde, talskvinde
M: christina.bilde@roskilde-festival.dk
T: 46 36 66 13