Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Bruce Springsteen til Roskilde Festival 2012
Det amerikanske rockikon og hans trofaste the E Street Band indtager Orange Scene.

Så er aftalen endeligt i hus, og Roskilde Festival kan nu bekræfte, at en rockdrøm går i opfyldelse i 2012. Årets musikalske julegaveregn kulminerer med offentliggørelsen af en absolut legende.

BRUCE SPRINGSTEEN & THE E STREET BAND (US) indtager til sommer Orange Scene med en karakteristisk lang koncert fuld af uopslidelige rockhymner. Det er blandt højdepunkterne i over 40 års festivalhistorie endelig at kunne annoncere dette rockikon på Danmarks største scene.

Denne rockmytologiens denimklædte hverdagssuperhelt er ikke længere et drømmescenarie på Roskilde Festival. Bruce Springsteens indflydelse på rockhistorien kan næppe overvurderes. Uden denne mesterlige sangskriver og historiefortæller havde en hel generation af nyere bands næppe lydt, som de gør.

Uanset alder og hidtidigt kendskab til Bruce Springsteen er det nærmest en borgerpligt at opleve en kunstner, der, som få andre, tårner op i rockens horisont.

Roskilde Festival glæder sig til at lade sommernatten dirre af poetiske rocksange om New Jersey, hverdagens trøstesløshed og livet langs de ensomme landeveje, når man er born to run.

SE BANDLISTEN

Vi ses på Roskilde Festival 5. - 8. juli 2012
(warm-up fra 30. juni til 4. juli)