Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Første danske musiknavne klar til Roskilde Festival 2012
I Got You On Tape, Larsen & Furious Jane og en sand syrerockpakke fra pladeselskabet El Paraiso slutter sig til programmet.

Efter en december måned med flere internationale sværvægtere indleder Roskilde Festival det nye år med en håndfuld danske navne.

I GOT YOU ON TAPE genindtager Roskilde Festival som et band, der er steget betydeligt i graderne siden deres sidste Roskilde-besøg i 2009. Københavnerne er godt på vej til at blive centrale på den nordiske, alternative scene. I Got You On Tapes nye plade hedder Church Of The Real, og med sporadisk disco-inspiration, kirkeorgel og smittende omkvæd skal den velspillende kvartet nok sørge for, at de melodiøse poprocksange får højere til loftet end nogensinde.

LARSEN & FURIOUS JANE er lidt af en velbevaret hemmelighed for de heldige få. Endnu. Med et højt bundniveau har Larsen & Furious Jane skabt en række albums, der med velskrevet, absolut udanskklingende indierock har udforsket den ofte lidt misfornøjede sindsstemning, som den tager sig ud hos en gruppe halvstuderede århusianere.

EL PARAISO er et nyt dansk pladeselskab med eksperimenterende, bevidsthedsudvidende musik som omdrejningspunkt. Fra selskabets psykedeliske menukort præsenterer vi Odenses stolteste syrerockere CAUSA SUI, det til lejligheden sammensatte EL PARAISO ENSEMBLE og den københavnske kraut- og postrock-trio PAPIR. Glæd dig til en programpakke fyldt med tyk, kosmisk syre fra nogle af Danmarks mest respekterede undergrundsbands.

SE BANDLISTEN

Vi ses på Roskilde Festival 5. - 8. juli 2012
(warm-up fra 30. juni til 4. juli)