Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Mew til Roskilde Festival
Den eksklusive koncert med de nordiske favoritter føjes til programmet sammen med Mutiny On The Bounty og Ter Haar.

Roskilde Festival blænder op for et kærkomment Roskilde-gensyn. En publikumsfavorit holder eksklusiv audiens for sit store skandinaviske publikum til et af meget få shows fra bandet i 2012.

MEW (DK) giver første og eneste koncert denne sommer på dansk grund på Roskilde Festival. Skolekammeraterne fra Hellerup har udviklet en unik lyd, hvor Jonas Bjerres drengekorsvokal er det menneskelige forankringspunkt i en tornado af avanceret, drømmende, ofte hårdtslående rock. Midt i de knudrede nodebilleder har bandet oven i købet skrevet nogle ørevirulente omkvæd, som også får popfans til at knuselske bandet. Mew er i studiet for tiden, så måske får vi endda godbidder fra en kommende plade at høre.

Et statement fra Mews hovedsæde lyder:

"Efter at have sejlet forskellige dele af verdenshavene er Silas, Jonas og Bo tilbage i cirklen, i fuld gang med at hamre planker og bjælker sammen til nye etager og afdelinger af slottet som Mew bebor. Luftige sale af lys og vind, sitrende ravfarvet træ der stråler fra bunden og op, disse værelser er fremtidige rum for alle os. Dette fejres ved få udvalgte koncerter henover sommeren og efteråret."

To lige så udfordrende, europæiske bands føjes til programmet
Sammen med de danske favoritter tilføjer Roskilde Festival to europæiske bands, der ligesom Mew har en forkærlighed for kompleksitet og kant.

MUTINY ON THE BOUNTY (LUX) spiller progressiv, hårdtslående og teknisk guitarrock. Benelux-drengenes musik er ikke bare velspillet og med flere ideer i én sang, end mange bruger på et helt album. Det er også brutalt smuk, melodisk rock, der vil tiltale alle, som mener, god musik kan have både nosser og hjerne.

TER HAAR (DE) begyndte som et instrumentalt band, hvilket kan mærkes i den musikalitet og opmærksomhed på detaljen, der gennemsyrer alle trioens numre – også efter guitarist Philipp Koller har grebet mikrofonen. Ambitionen er kantet, kompleks postrock, der giver mere lyst til at danse end at tælle taktarter. Man må ikke gå glip af dette band, hvis man tidligere har danset til eksempelvis Battles’ skæve rytmer på Roskilde Festival.

SE BANDLISTEN

Vi ses på Roskilde Festival 5. - 8. juli 2012
(warm-up fra 30. juni til 4. juli)