Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Roskilde Festival tager på kreativt Road Trip
Roskilde Festival forvandler den næste måned Oslo, Lund, Stockholm og Berlin til kreative legepladser for bidragende og kunstneriske sind.

"Kan du skabe en festival?" Det spørger Roskilde Festival alle kreative sjæle i Nordeuropa om.

Den næste måned kører festivalen nemlig på Road Trip og gør holdt i fire store byer, der hver især omdannes til cirka 14 dages kreativ Pop-up Lounge, hvor fantasifulde idéer omdannes til realisérbare projekter. En kreativ rejse, der i forvejen finder sted hvert år på græsset i Roskilde, særligt inden festivalpladsen åbner. Det er publikum, der skaber oplevelsen. Derfor er det også planen, at projekterne så vidt muligt skal med festivalen hjem i kufferten.

"Roskilde Festival handler ikke kun om, hvad vi kan tilbyde vores publikum, men i særlig grad også om hvad vores engagerede publikum har lyst til at bidrage med. Det er det, der gør Roskilde Festival unik. Derfor tager vi nu på Road Trip for at invitere kreative kræfter med til at skabe," siger Roskilde Festivals talskvinde, Christina Bilde.

Musikken er med
Med på Road Trip inviterer Roskilde Festival ligeledes en række nye bands, der vil forkæle de mange kreatører på Pop-up Loungens sidste dag. To upcoming bands, der skal spille på festivalen til sommer, og et velkendt band vil blive offentliggjort på første dag i hver by, hvor kreativitet, engagement og musik vil gå op i en højere enhed.

Road Trip passerer følgende byer på ruten:

  • OSLO skaber festival fra den 10. marts til 23. marts. Sidste dag finder showcase og koncert sted på spillestedet Blå.
  • LUND skaber festival fra den 17. marts til 29. marts. Sidste dag finder showcase og koncert sted i kulturhuset Mejeriet.
  • STOCKHOLM skaber festival fra den18. marts – 31. marts. Sidste dag finder showcase og koncert sted i koncerthuset Strand.
  • BERLIN skaber festival fra den 24. marts – 5. april. Sidste dag finder showcase og koncert sted på musikstedet Lido.

Interesserede kan tilmelde sig på facebook.com/orangefeeling.

Yderligere information
Christina Bilde, talskvinde

M: christina.bilde@roskilde-festival.dk

T: 46 36 66 13

Vi ses på Roskilde Festival 5. - 8. juli 2012
(warm-up fra 30. juni til 4. juli)