Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Roskilde Festival og Tivoli går sammen om ny festival
For første gang nogensinde går Tivoli og Roskilde Festival sammen om at skabe en regulær festival. Morgendagens stjerner får deres helt egen dag til at komme ud over scenekanten fredag 20. april fra kl. 16.00, hvor man kan opleve 20 vækstlagsbands på fire forskellige scener i Tivoli.

Det nye samarbejde mellem Roskilde Festival og Tivoli skal sikre endnu bedre muligheder for at udvikle flere af Danmarks fremtidige stjerner, der fortjener at få chancen foran et stort publikum.

”Vækstlaget i dansk musik har brug for, at kulturkanoner som Tivoli er med til at gøde jorden og give bedst mulige vækstbetingelser. Fredagsrock Festival, som vi laver i samarbejde med en anden kanon, Roskilde Festival, er det helt naturlige alternativ og supplement til de øvrige vækstlagsfestivaler som f.eks. Spot Festival, der er med til at få små spirer til at gro,” siger programchef i Tivoli, Rune Erbst Ledet.

Fra Tivoli til Pavilion Junior
Hos Roskilde Festival er man glad for det nye samarbejde, hvor man får en forsmag på nogle af de kunstnere, der til sommer skal spille på Pavilion Junior-scenen på Nordens største festival.

”Vi har en lang tradition for at fokusere på vækstlaget i Danmark og Norden,” siger musikchef Rikke Øxner fra Roskilde Festival.

”Med et nyt initiativ, vi kalder for Roskilde Rising, vil vi gerne give de artister, vi booker til Pavilion Junior, et seriøst rygstød på et meget vigtigt tidspunkt i deres karriere. Vi løfter dem ikke bare fra øvelokalet eller det lille spillested til at spille for flere tusinde entusiastiske publikummer på Roskilde Festival, vi sørger også for at give dem en forsmag på nogle af de mange opgaver og udfordringer, en fremtidig karriere som musiker vil bringe samt ikke mindst at give dem andre muligheder for at møde publikum. Fredagsrock Festival passer rigtig godt ind i den sammenhæng.”

De i alt 20 koncerter vil finde sted på fire scener og hver især vare 45 minutter.

Læs mere på www.fredagsrock.dk

HENT FULD BANDLISTE MED PRÆSENTATIONER OG SPILLEPLAN

Lyt til et par af kunstnerne her: Spotify Playlist + WiMP Playlist

Journalist-tip: Fredagsrock Festival er en god mulighed for at anmelde de næste store stjerner og tage et kig på vækstlaget i den danske pop- og rockbranche.  

Entré til Tivoli indtil kl. 20.00 kr. 95 – og kr. 135 efter fredag kl. 20:00 hele sæsonen. Et årskort koster kr. 260.

For yderligere information:
Tivoli
Magnus Jølnæs
Pressemedarbejder
M: majo@tivoli.dk
T: 22 72 05 15

Roskilde Festival
Christina Bilde
Talskvinde
M: christina.bilde@roskilde-festival.dk
T: 46 36 66 13

Vi ses på Roskilde Festival 5. - 8. juli 2012
(warm-up fra 30. juni til 4. juli)