Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Spilleplanen er klar til Roskilde Festival 2012
Samtidig offentliggør festivalen Kraftklub, Lone, Christina Rosenvinge og The Sway Machinery.

Det er med stor fornøjelse, at Roskilde Festival nu kan offentliggøre den færdige spilleplan til årets festival.

SE SPILLEPLAN

Ved samme lejlighed afslører festivalen også, hvem der fylder musikprogrammets sidste ledige pladser:

KRAFTKLUB (DE) har charmeret sig ind på det rockelskende publikum i Tyskland med deres oprørske festmusik. Bandet lyder lidt som Franz Ferdinand eller The Clash med weißbier i blodet og slet skjulte hitlisteambitioner. De sydtyske musketerer spidder storbyborgerskabet med højt humør, humor og veloplagte, tyske gloser.

LONE (UK) har på en tæt strøm af udgivelser udviklet sin egen idérige sammenblanding af rave, hiphop, funk, techno og stjerneglitrende synthesizers. Det er især tydeligt på 2012’s anmelderroste Galaxy Gardens, hvor de mange smagsindtryk, farver og kulører balancerer perfekt ovenpå de loopede rytmer.

CHRISTINA ROSENVINGE feat. CHRIS BROKAW & REFREE (E/US) har taget skridtet fra teenagepopidol til respekteret, alternativ kunstner på sin hjemmebane i Spanien. Hendes karakteristiske vokal kan minde om både Stina Nordenstam og Cat Power. Til denne unikke, første koncert i Danmark akkompagneres hun af sadcore-legenden Chris Brokaw fra Codeine og den catalanske trubadur Refree.

THE SWAY MACHINERY (US) planter den jødiske kantorsang midt i et spraglet blomsterbed af afrikanske, østeuropæiske og mellemøstlige klange. Samtidig er der en rocket og legesyg atmosfære i kraft af sammenspillet og messingblæserne, der løfter de ældgamle musiktraditioner op i et funky, afro-beatet luftlag.

The Sway Machinerys besættende lyd er tænkt som del af Glorias natteflade lørdag nat, hvor der er musikalsk hypnose og henførelse som overordnet tema. Vi var så heldige at få det amerikanske band i nettet til denne koncertrække, da et af vores oprindeligt planlagte programpunkter desværre er blevet forhindret i at spille.

Et enkelt afbud
Son Palenque var tiltænkt programfladen med musikalsk besættelse som tema på Gloria lørdag nat, men når ikke frem alligevel. Deres Europaturne er udsat til 2013.

Vi ses på Roskilde Festival 5. - 8. juli 2012
(warm-up fra 30. juni til 4. juli)