Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Disclosure til Roskilde Festival 2013
Baauer, Holy Other, Jam City og Vatican Shadow er også føjet til musikprogrammet.

Roskilde Festival har en omgang dugfriske, elektroniske navne klar.

”Dagens offentliggørelser viser, at også Roskilde Festival 2013 bliver præget af et førsteklasses udbud inden for nærmest al tænkelig elektronisk musik. Og med vores unikke scene Apollo med på rumrejsen ved vi jo, at artisterne er i gode hænder,” udtaler en af Roskilde Festivals bookere af elektronisk musik, Thomas Sønderby Jepsen.  

DISCLOSURE (UK) har på deres første singleudspil vist vejen for fremtidens pop, house og dubstep. Det er chikt, storbyelegant og rører adskillige varme punkter på det elektroniske genreskema.

BAAUER (US) blander house, sydstatshiphop og basmusik i sit eget instrumentale opkog. Velansete elektroniske navne som Rustie og Diplo har allerede fået øjnene op for dette lovende vidunderbarn.

HOLY OTHER (UK) krydser house, mut R&B og britisk dubstep i en formørket lyd, der er fyldt med copy/pastede spøgelsesvokaler, klikkende kantslag og keyboards i mol.

JAM CITY (UK) genopfinder, muterer og omdanner som en anden Georg Gearløs sluppet løs bag en mikserpult. Et sted nede i den voldsomme, futuristiske musik finder man vragdele af bl.a. house, techno og pop.

VATICAN SHADOW (US) indspiller også under navnet Prurient og den grå eminence bag, Dominick Fernow, er chef for det stilskabende pladeselskab Hospital Productions. Amerikanerens foruroligende electro er dunkel, dystopisk og industriel i tonen.

Billetsalget er i gang. Billetprisen er 1790 kr. – samme pris som i 2012. 1. marts 2013 stiger billetprisen til 1890 kr. Med partoutbilletten følger 8 dages oplevelser og omkring 200 musiknavne. Billetter sælges gennem Billetlugen. 

Vi ses på Roskilde Festival 2013
29. juni - 7. juli