Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Kunstnerne foretrækker Roskilde
Roskilde Festival har netop vundet prisen Artists’ Favourite Festival ved European Festival Awards, som hylder de bedste festivaler i Europa.

Kunstnerne kan bedst lide Roskilde Festival.

Det fortæller brancheprisen ’Artists’ Favourite Festival’, som blev overrakt til Roskilde Festival i går aftes til den storstilede European Festival Awards. Prisuddelingen fandt sted i Holland i forbindelse med branchefestivalen Eurosonic Noorderslag.

”Det betyder meget, at kunstnerne oplever det som noget særligt at optræde på Roskilde Festival. Vi gør meget for at sikre de bedste rammer. Samtidig inviterer vi også bands til at engagere sig i Roskilde Festival og vores almennyttige profil. Det har mange deltaget i. Alle andre bliver bare ramt af den dér særlige Roskilde-stemning – og vores publikum, som kunstnerne fremhæver igen og igen,” siger Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde.

Særligt for ’Artists’ Favourite Festival’-prisen er, at den afgøres af en branchejury. De fleste øvrige kategorier ved European Festival Awards afgøres ved offentlig afstemning.

Roskilde Festival var også nomineret i to øvrige kategorier, 'Best Major Festival' og 'Best European Festival Line-Up'.

Ingen danske festivaler har tidligere vundet en pris, men Roskilde Festivals tidligere leder, Leif Skov, blev i 2010 hædret med en 'Lifetime Achievement Award'.

Flere oplysninger
Christina Bilde, talskvinde
M: christina.bilde@roskilde-festival.dk
T: 46 36 66 13

Vi ses på Roskilde Festival 2013
29. juni - 7. juli