Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Dr. John rammer Roskilde Festival 2012
Legenden fra New Orleans føjes til plakaten sammen med elektroniske sommertoner fra Africa Hitech og Giraffage.

Dagens nye musikoffentliggørelser spænder over et genrespektrum fra sølvgrå voodoorock til purung electronica. Vi går årets lyseste tid i møde med musik fra vidt forskellige genrer, fyldt med solmodnet velsmag.

DR. JOHN and THE LOWER 911 feat. JON CLEARY (US) giver en demonstration af musikbyen New Orleans’ formåen. Siden det syrerockede gennembrud med Gris Gris fra slutningen af 60’erne er Dr. Johns svampede voodoofunkrock blevet en institution. Den store medicinmands seneste plade Locked Down er en omgang klassisk swingende rootsrock fyldt med gyldent Farfisa-orgel, messingblæs, kvindekor og velsmurt dollargrinfornemmelse.

AFRICA HITECH (UK) består af to rutinerede og respekterede herrer inden for den progressive, elektroniske musik, Mark Pritchard og Steve Spacek. Med Africa Hitech sammenvæver de to briter en globalt duftende lydgobelin, der rummer spor af ikke blot Afrika og Caribien, men også Chicagos og Londons mest dampende natklubber.

GIRAFFAGE (US) fremmaner en impressionistisk lyd fyldt med varme synthesizers og disede sommerferieminder. De solvarmede, elektroniske spor har samtidig nok udfordrende rytmik og skæve detaljer til, at dette er musik for både øret, nostalgien og hjernen.

Flere musiknavne følger
Selvom det er ved at være tæt på, er Roskilde Festival ikke helt færdig endnu. Programmets sidste navne bliver offentliggjort i de kommende uger.

SE BANDLISTEN

Vi ses på Roskilde Festival 5. - 8. juli 2012
(warm-up fra 30. juni til 4. juli)