Første dugfriske navne klar til Pavilion Junior
Hammonds, Harrington & Destroy, De Høje Hæle, Trust og Undergang er første navne på Roskilde Festivals warm-up-scene.

Roskilde Festival dedikerer hele denne uge til Pavilion Junior, scenen for nyudklækkede bands, som i festivalens warm-up-dage fra 26. til 29. juni præsenterer morgendagens bands. Hver dag – fra mandag til fredag – byder på offentliggørelser.

Festivalen starter ugen med en række danske navne.

HAMMONDS, HARRINGTON & DESTROY spiller melodisk, alternativ rock med masser af lyttevenlige omkvæd og syng-med-potentiale. Velkendte kræfter er med i bandet, men alle parter er enige om at lade dette projekt være første kapitel i en ny, spændende saga.

DE HØJE HÆLE spiller dansksproget punk med masser af attitude. På trods af det rød-hvide tekstunivers har de københavnske lømler spillet succesfulde koncerter også i bl.a. USA og Australien. Naiv, uprætentiøs og befriende ligefrem punk.

TRUST skubber den interplanetariske dør op til fremmede galakser, når de spiller progressiv rock på garagemanér. Her er Ozzy-agtige vokaler, slæbende riffs, snedigt driblende trommespil og tacklende rytmeskift. Svedigt, rocket og komplekst på én gang.

UNDERGANG bliver noget af det tungeste og ondeste musik, du kommer til at høre på Pavilion Junior – eller noget andet sted på jorden – denne sommer. På debutpladen Indhentet af døden beviser det københavnske band, at de kan spille dødsmetal af den gamle skole aldeles overbevisende.

Publikums ønsker er et spændende supplement
I januar måned kunne publikum ønske musiknavne til Pavilion Junior-scenen. Det resulterede i mange bud på, hvem der ville gøre sig godt på den populære scene.

Booker Stefan Gejsing udtaler:

”Jeg er imponeret over, hvor mange forskellige slags musikønsker, der er kommet ind. Der har givet mig et spændende supplement i mit arbejde, og det kommer helt sikkert til at afspejle sig i programmet til Pavilion Junior i år.”

Roskilde Festival glæder sig til at præsentere mange flere navne til Pavilion Junior fra hele Norden i denne uge, som kun lige er begyndt.

SE BANDLISTE

 
 
Lineup-offentliggørelse tirsdag 12. april
Hele verden kan se med, når plakaten offentliggøres.

Tirsdag 12. april offentliggør Roskilde Festival årets plakat med omkring 60 nye navne. Eventen er tilgængelig for både presse og publikum, da festivalen arrangerer et live videostream.

 
 


Vi ses på Roskilde Festival 30. juni - 3. juli 2011. Warm-up 26. - 29. juni.
Camping åbner 25. juni kl. 18:00.

DOWNLOAD HØJOPLØSELIGE FOTOS FRA ROSKILDE FESTIVALS PRESSESIDE