Kaizers Orchestra spiller på Nytorv torsdag

Kaizers Orchestra.
Det norske succesorkester giver koncert i København sammen med De Eneste To, Lucy Love og Ignug 27. januar.

Der er stærke bands i vente til det københavnske folk, når Roskilde Festival i anledning af Danmarks Indsamling 2011 rykker ind på Nytorv i København torsdag 27. januar.

Det populære rabalderrockband Kaizers Orchestra har sagt ja til at give en akustisk koncert tidligt på dagen. De Balkan-klingende nordmænd efterfølges hen under aften af stærke, danske navne som Lucy Love og Ignug. De Eneste To blev allerede offentliggjort mandag og indleder dagens koncerter.

Anledningen er Danmarks Indsamling 2011, og Roskilde Festival vil i fællesskab med Danmarks Radios P3 skabe festivalstemning midt i København. Ud over De Eneste To, Kaizers Orchestra, Lucy Love og Ignug bliver der installationer, folkekøkken og udvalgte Roskilde Festival-lejre, der samler penge ind til Danmarks Indsamling 2011 og spreder god festivalstemning.

Publikum kan også købe billetter til Roskilde Festival 2011. Billetlugen stiller både mandskab og materiel gratis til rådighed og donerer dit billetgebyr videre til Danmarks Indsamling, og festivalen donerer yderligere 150 kr. pr. solgt billet. Alle, der køber en billet, får en særlig Roskilde Festival T-shirt.

Varieret musikprogram
Morgendagens musikprogram finder sted på en lille scene med fire bands. Vi har sammensat en menu, der på bedste Roskilde-manér både rækker fra det brede til morgendagens navne.

Programmet bliver i sin helhed:

12.15: DE ENESTE TO

Simon Kvamm og Peter Sommer indleder deres danmarksturne på Nytorv med en minikoncert. Det populære makkerpar har bevist slidstyrken, sangkvaliteten og legelysten bag dette musikalske frikvarter, som da også allerede har kastet hittet ”Morten” af sig.  

13.15: KAIZERS ORCHESTRA (N)

Et af nyere tids norske succeser giver en akustisk koncert, der meget vel kan byde på pluk fra bandets kommende albumtrilogi Violeta, Violeta. Nordmændene er elskede for deres blanding af alternativ rock, Balkan og Tom Waits. Deres store popularitet herhjemme er bl.a. forankret i nogle forrygende koncerter på Roskilde Festival.

17.15: LUCY LOVE

Sangerinden med den ultra-britiske stemmeføring er ét af Danmarks centrale navne inden for grime, hiphop og urban pop. Med Lucy Love har København en rapper, der føles lige så kradsbørstig og real, som hvis hun var vokset op på engelsk cement.

19.15: IGNUG

Et lovende, ungt navn slutter musikprogrammet på Nytorv. Ignug har haft et forrygende 2010 som vindere af KarriereKanonen og med koncert på Roskilde Festivals Pavilion Junior. Nu kan bandet forhåbentlig vinde yderligere nye publikummer med deres elektroniske og storbybeskidte popmusik i 2011.

Her følger hele torsdagens program for, hvad du kan opleve af Roskilde-aktiviteter på Nytorv i København torsdag d. 27. januar.

Tid

Aktivitet

Onsdag nat

Tre Roskilde Festival camps trodser kulden og overnatter på Nytorv

07.30 - 09.30

"Verdens Bedste Nyheder" og morgenbrød uddeles af festivalens camps til morgentrætte forbipasserende.

10.00-18.00

Billetlugen sælger Roskilde Festival-billetter.

10.00-18.00

De tre festival-camps samler ind. Bla. oprettes en "bytteservice" og "en lille overraskelse". Festivalen fordobler donationerne.

10.00-18.00

Roskilde Festival samler soveposer ind til hjemløse og giver en Roskilde Festival T-shirt pr. doneret sovepose.

10.00-19.00

Donations-Karaoke på karaoke-scene på Nytorv. Kører hele dagen, kun afbrudt af koncerter. Roskilde Festival giver 500 kr. pr. sang. Scenen er åben for ALLE!

12.00-13.30

Betal-hvad-du-vil suppekøkken. Roskilde Festival fordobler det, som du betaler.

12.15-12.45

DE ENESTE TO

13.15-13.45

KAIZERS ORCHESTRA

17.00 - tomme suppegryder

Betal-hvad-du-vil suppekøkken. Roskilde Festival fordobler det, som du betaler.

17.15-18.00

LUCY LOVE

19.15-20.00

IGNUG

 
 


Vi ses på Roskilde Festival 30. juni - 3. juli 2011. Warm-up 26. - 29. juni.
Camping åbner 25. juni kl. 18:00.

DOWNLOAD HØJOPLØSELIGE FOTOS FRA ROSKILDE FESTIVALS PRESSESIDE