Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Mac Miller til Roskilde Festival
Pittsburgh-rapperen slutter sig til programmet sammen med A$AP Rocky og Dominique Young Unique.

Tre hotte, unge, fremstormende rappere fra USA deler spotlyset i dagens offentliggørelser.

MAC MILLER har indtaget hiphoppens unge hof, hvor den ligeledes Roskilde-aktuelle kammerat Wiz Khalifa også troner. Med debutalbummet Blue Slide Park har Mac Miller nået et albumsalg, der har støbt hans navn i solidt guld. Allerede inden pladen var landet, nød hans liveshows massiv interesse, også i Norden. Mac Millers lyse og ofte glædessprudlende hiphop er pakket med sommervibes samt tanker og drømme om berømmelse og piger.

A$AP ROCKY er en omgang flamboyant hiphop fra en selvbevidst fornyer af New York-skolen. Gulddrengens storpralende hiphop tager livtag med det søde liv som rapstjerne og damenedlægger, heldigvis er der musikalsk substans bag den selvudnævnte ”pretty motherfucker”s fortællinger. LiveLoveA$AP slog A$AP Rockys potentiale fast hos den brede musikpresse, mixtapet rummer adskillige grunde til, at også du bør glæde dig til rapperens Roskilde-debut.

DOMINIQUE YOUNG UNIQUE har smashet sit navn ind på den banehalvdel, hvor ungdronninger som Nicki Minaj, Santigold og M.I.A. huserer. Flere mixtapes har fået folk til at spidse ører, derudover har Dominique Young Unique optrådt med bl.a. Big Boi, Gucci Mane og N.E.R.D. Også Kanye West har noteret sig pigebarnet med det lynende mundtøj, der også barsler med sin egen modekollektion. Et nyt hot stil-ikon står klar til at holde audiens for det nordiske publikum.

SE BANDLISTEN

Vi ses på Roskilde Festival 5. - 8. juli 2012
(warm-up fra 30. juni til 4. juli)