Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Roskilde Festival disker op med ambitiøse mad-events
Discountvinsmagning, sønderjysk kaffebord, partering af svin og grødworkshops. Roskilde Festival sætter madoplevelsen i centrum med en lang række mad-events.

Festivalmad skal være en oplevelse i sig selv – og ikke bare et spørgsmål om at blive mæt. Under overskriften ’More Than Eating’ præsenterer Roskilde Festival i år et omfattende madevent-program.

”Der er tradition for, at vores publikum har et meget stærkt fællesskab omkring at feste, gå til koncerter og bo i lejr sammen. Men måltiderne er ofte noget, der hurtigt overstås på vej til den næste koncert. Det håber vi at lave lidt om på med årets mad-events, hvor vi bringer festivalfællesskabet ind i måltidsoplevelsen,” siger Christina Bilde, Roskilde Festivals talskvinde.

’More Than Eating’-aktiviteterne kommer til at foregå i Gloria-området. Her vil kendte pop-up restauratører, konditorer, grødmagere og vin-entusiaster stå klar i køkkenet og ved langbordene for at tage publikum med på et kulinarisk break fra lejrmad og dåseøl. 

Fra discountvinsmagning til grødworkshop
Hvilken hvidvin kan rent faktisk drikkes ved 27 grader? Torsdag 5. juli skydes ’More Than Eating’-programmet i gang med discountvinsmagning. Her tager Marc og Lars, fra bloggen Discountvin, pap- og Bag-in-Box vine under kærlig behandling. Efter et par timer i vinens verden vil deltagerne forhåbentlig være klogere på discountvinens egenskaber.

Til de morgenfriske byder programmet også på dampende varm grød, når drengene fra GRØD-spisestedet på Nørrebro bringer en af tidens hotteste morgenmads-trends til festivalfolket. Publikum får lov til at arbejde for føden i grød-drengenes workshop, hvor der i fællesskab valses korn, koges grød og udvælges den rette topping, mens grødeksperterne deler ud af deres tips og tricks.

Mad-event programmet byder blandt andet også på ”Green Spot” – mad og madspil, pop-up restaurant, live rabarber-presseri, sønderjysk kagebord, sanselaboratorium og meget mere.

Læs præsentationerne af mad-events

Se Roskildes Festivals madpolitik her

For mere information:
Christina Bilde
Talskvinde
Tlf: 46366613
E-mail: christina.bilde@roskilde-festival.dk