Roskilde Festival melder de sidste Junior-navne klar
I dag føjes Emma Acs, Battlekat, Brother Grimm, The Eclectic Moniker, The Malpractice og Messy Shelters til festivalens warm-up-scene.

Med mindre end en måned til startskuddet for årets Roskilde Festival er der fuld fart på forberedelserne i festivalsystemet. Dette gælder også festivalens musikkontor, som i dag præsenterer de sidste seks navne til Pavilion Junior, scenen for nordisk upcoming musik som spiller i festivalens warm-up-dage fra 26. til 29. juni.

EMMA ACS er med sine blot 19 år sprunget ud som Danmarks nye syrerock-dronning. Hendes debutalbum Champagne er fyldt med udflippet 60’er-nostalgi, hvor både sitar, Farfisa-orgler og hippie-retorik sender lilla røgringe til vejrs.

BATTLEKAT har tidligere gemt sig under det kryptiske navn Just A Number 05272011, og såvel gruppens anonymitet som de electropoppede sange har fået bl.a. det toneangivende web-magasin Pitchfork til at slå ørerne ud.

BROTHER GRIMM gør sig i dansabel hipster-hiphop. Det musikalske bagtæppe er udgjort af rockens guitar-bas-trommer-setup, mens frontmand Asbjørn Auring Grimm leverer flabede cockney rap-vokaler.

THE ECLECTIC MONIKER sejrede i dette års Karrierekanonen, og Roskilde Festival præsenterer stolt de calypso-inspirerede indierockere, der tæller intet mindre end ni medlemmer.

THE MALPRACTICE er et nyt output fra den evigt produktive Johannes Gammelby, som også spiller i Beta Satan. Med The Malpractice kan publikum se frem til tung og stramt spillet indierock.

MESSY SHELTERS er et enmandsorkester af Mikkel Bolding, som effektivt jonglerer med genrerne. På hans seneste album Root System er der både rock-ekvilibrisme og minimalistisk electronica på menuen.

De sidste navne er snart på plads
Roskilde Festival mangler fortsat en håndfuld navne, før det endelige program for 2011 er helt klar. De ser snart dagens lys, ligesom festivalen snart kan løfte sløret for årets åbningsnavn af Orange Scene.

SE BANDLISTEN

 
 


Vi ses på Roskilde Festival 30. juni - 3. juli 2011. Warm-up 26. - 29. juni.
Camping åbner 25. juni kl. 18:00.

DOWNLOAD HØJOPLØSELIGE FOTOS FRA ROSKILDE FESTIVALS PRESSESIDE