Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Roskilde Festival præsenterer programmet og inviterer til koncert i VEGA
Den 19. april offentliggør Roskilde Festival årets plakat på VEGA i København. Samme aften inviterer festivalen til koncert med fem nye bands, som også spiller på festivalen.

Når Roskilde Festival den 19. april inviterer presse og udvalgte festivalgængere med til programrelease i VEGA i København, er det ikke kun årets plakat, festivalen løfter sløret for.

Efter programreleasen inviterer festivalen til koncert med fem spændende nye bands. Der er gratis entré for alle, og man kan opleve den københavnske støjrock-duo THE BEARDY DURFS, de psykedeliske poprockere i INDIANS, 80’er-fanatikerne DIG & MIG, de hypede postpunkere fra GIRLSEEKER og ikke mindst de kulsorte metalhoveder fra CEREKLOTH.

De fem bands er alle en del af Roskilde Rising, som er Roskilde Festivals rygstød til ny nordisk musik.

”Vi booker dem ikke blot til en koncert på Pavilion Junior. Vi committer os også til at styrke deres gennemslagskraft over for publikum og musikbranchen før, under og efter festivalen. Derfor glæder vi os også meget til at præsentere de fem Roskilde Rising-bands for både presse og publikum i VEGA,” siger booker Stefan Gejsing.

Der er gratis entré til koncerten fra klokken 17.30.

Musikken spiller videre i Tivoli
Allerede dagen efter, den 20. april, kan man opleve mange flere Roskilde Rising-bands ved Fredagsrock Festival i Tivoli. Læs mere på www.fredagsrock.dk.

Offentliggørelsen af årets programrelease blive videostreamet direkte via www.roskilde-festival.dk fra kl. 16.00.

Vi ses på Roskilde Festival 5. - 8. juli 2012
(warm-up fra 30. juni til 4. juli)