Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Roskilde Festival tager imod bandønsker
Bookingarbejdet til Roskilde Festival 2012 er i gang, og publikum kan sætte sit aftryk på næste års plakat.

Publikums mening om musikprogrammet er vigtig for Roskilde Festival. Derfor inviterer festivalen alle til at afgive deres musikønsker til næste års program via roskilde-festival.dk. Alle med en internetopkobling kan således give deres bud på næste års – ifølge dem – uundværlige acts direkte til Roskilde Festivals bookingkontor.

Roskilde Festival tager imod bandønsker til næste års festival fra 12. oktober 2011 og måneden ud.

Klar til at gå langt

Roskilde Festivals musikchef Rikke Øxner fortæller om traditionen med at arbejde med bandønsker:

”Publikums ønsker til næste års bands giver os en uvurderlig viden og inspiration. Vi bruger ønskerne til at få indtryk af generelle tendenser. Og hvis der er et navn, der virkelig går igen blandt ønskerne, er vi klar til at gå langt for at få det booket. Det var f.eks. tilfældet med Iron Maiden og Arctic Monkeys i 2011.”

Rikke Øxner understreger, at der ikke gives nogen garanti for, at alle ønsker vil være at finde på næste års plakat – heller ikke selvom der er mange, som ønsker samme navn.

”Desværre er det jo ikke alt, vi er herrer over. Derfor er det heller ikke altid, at vores planlægning passer med kunstnernes turnékalendere, ligesom vi ikke altid umiddelbart kan kalde kunstnere, der holder pause fra turnélivet, ud på landevejen. Først som sidst er det også alfa og omega, at de kunstnere, vi booker, kan levere varen på Roskilde.”

Man kan ønske fem forskellige bandnavne én gang via festivalens hjemmeside frem til 1. november. Artistnavnene skal staves korrekt, ellers kommer de ikke med i festivalens statistik. Derfor anbefales alle at tjekke pladecoveret en ekstra gang, inden man taster løs.

Festivalen åbner for ønsker igen i januar og opfordrer alle til at holde fingeren på pulsen og øret til højtalerne i mellemtiden, så man er klar-parat til at byde ind med nye ønsker til den tid.Vi ses på Roskilde Festival 2012, 5.-8. juli. Warm-up 1.-4. juli.

Billetsalget starter 1. december 2011 via billetlugen.dk