Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Sprøde, elektroniske navne til Roskilde Festival 2012
Martyn, Shlohmo og The Toddla T Sound slutter sig til musikprogrammet.

Dagens offentliggørelser er tre yderst lovende stjerneskud inden for elektronisk musik, der på ingen måde oplever deres respektive nationaliteter som en musikalsk begrænsning.

MARTYN (NL) blander dubstep, techno, UK funky og drum’n’bass i en transatlantisk genresammensmeltning, hvor Detroit, London, Chicago og Berlin blot er nogle af de metropoler, der stikker ud. Oprindeligt blev Martyn betragtet som et lovende navn inden for den bastunge dubstep. I dag klinger den hollandske producer og dj i højere grad som en type, der ikke vil affinde sig med et enkelt musikalsk mærkat.

SHLOHMO (US) er barn af det samme Los Angeles, der har leveret tidligere Roskilde-artister som Gonjasufi og The Gaslamp Killer. Den unge beatsmed skærer en personlig niche med sin delikate, elektroniske musik. Musikken hviler på adskillige tærskler, herunder abstrakt hiphop, naturprogramlydspor a la Boards of Canada og post-London dubstep.

THE TODDLA T SOUND (UK) går hele vejen med et show, der byder på en sonisk hvirvelstrøm af dancehall, house, garage og utallige andre dansegenrer fra både Storbritannien og Caribien. Sheffields egen Toddla T har dj’et længere, end han har haft mulighed for at tage kørekort. I dag er han et veletableret britisk dj-navn, bl.a. på den hotte London-klub Fabric og på BBC Radio 1. Med The Toddla T Sound rykker vidunderbarnet ind på scenen.

SE BANDLISTEN

Norsk musik via WiMP i morgen
Roskilde Festival markerer sit nye samarbejde med streamingtjenesten WiMP med at få dem til at offentliggøre det næste band, der bliver føjet til musikprogrammet. Da den norske festival by:Larm står for døren, løfter WiMP sløret for årets første norske navn, som man også kan opleve i Oslo senere på ugen. Mere om dette i morgen.

Vi ses på Roskilde Festival 5. - 8. juli 2012
(warm-up fra 30. juni til 4. juli)