Svensk popkomet føjes til Roskilde-programmet
Daniel Adams-Ray kommer til Roskilde Festival 2011. Den blågule popsensation spiller også til en særlig Roskilde-aften sammen med to andre Roskilde-aktuelle artister i Stockholm 26. maj. Arrangementet er gratis.

I Sverige er DANIEL ADAMS-RAY på alles læber som den nye popkomet. Nu kan alle Roskilde-gængere godt begynde at lære navnet at kende, for til sommer strør han popstøv ud over Roskilde Festival.

Daniel Adams-Rays debutplade hedder Svart vitt och allt däremellan og rummer uimodståelig Motown-inspireret popmusik sunget på et velklingende svensk. Singler som ”Dum av dig” og ”Gubben i lådan” har allerede toppet de svenske hitlister, og det er, som om hele Skandinavien ligger åben for Daniel Adams-Ray.

Roskilde indtager Stockholm
Daniel Adams-Ray er også blandt de optrædende, når Roskilde Festival indtager det stockholmske spillested Strand for en aften. Det sker 26. maj, hvor festivalen præsenterer tre friske navne, som alle også spiller på Roskilde Festival til sommer.

Ud over Daniel Adams-Ray spiller ligeledes svenske Little Marbles, som gør sig i akustisk baseret pigepop. De to svenske stjernefrø ledsages af det nye danske band Hammonds, Harrington & Destroy, som bevæger sig i grænselandet mellem indierock og folkrock med nærmest punket kant.

Fremstød for ny musik
Koncertaftenen er et fremstød for ny musik, fortæller Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde.

”Vi vil gerne vise, hvad Roskilde Festival også leverer år efter år, nemlig de fremadstormende unge bands med hitpotentialet i rygsækken. Og så vil vi gerne skabe møder omkring musikken – i februar gjorde vi det i Norge, nu gør vi det i Sverige,” udtaler Christina Bilde.

700 gratis billetter
Det koster ingenting at få fingre i en af de 700 billetter, som gives ud til koncertaftenen på Strand. For nærmere information omkring koncertaftenen, som festivalen kalder ROSKILDE@STHLM, kan fås ved at melde sig til Facebook-eventen i dette link.

Download pressebillede (klik på thumbnail for stort billede).

 
 


Vi ses på Roskilde Festival 30. juni - 3. juli 2011. Warm-up 26. - 29. juni.
Camping åbner 25. juni kl. 18:00.

DOWNLOAD HØJOPLØSELIGE FOTOS FRA ROSKILDE FESTIVALS PRESSESIDE