Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
The Cure til Roskilde Festival 2012
Robert Smiths mørkromantiske rockband får følgeskab af AraabMuzik og Cold Specks.

Roskilde Festival har endnu et kæmpe musiknavn klar midt i vintermørket. Det er med stolthed, at festivalen præsenterer et legendarisk band, der ikke har spillet på Roskilde Festival siden 2001.

THE CURE (UK) inkarnerer om nogen den mere sortmalede, britiske rock. I Norden er de blevet et kæmpenavn og en publikumsfavorit, også i kraft af en række enestående koncerter på Roskilde Festival gennem bandets lange karriere. Mørkrandede albums som Pornography og Disintegration har sikret The Cure en plads i kritikernes rockhimmel. Samtidig har Robert Smith og hans sorte følge i kraft af hits som ”Close To Me” og ”Friday I’m In Love” en høj stjerne hos det brede publikum. Koncerten med The Cure på Roskilde Festival bliver alle tiders chance for at opleve briternes pompøse, gotiske rock i levende live under den nordiske sommerhimmel.

To unge navne i selskab med legenderne
Dagens legende får selskab af nogle kunstnere af nyere dato.

ARAABMUZIK (US) er en så overlegen opvisning i kirurgisk virtuose skills, at man unægteligt ser den blærede guitarsolo gå en svær fremtid i møde. Med sin gennemtæskede MPC – en avanceret tromme- og samplemaskine – som afsæt skaber Abraham Orellana en kras, opklippet, MC-løs hiphop, der muterer mellem trance, mash-up, dubstep og utallige andre urbane, elektroniske genrer.

COLD SPECKS (CAN) spiller en slags klassisk, amerikansk bluesfolk og har en distinkt sangerinde i centrum. Med lidt pluk på sin akustiske guitar – nu og da ledsaget af tilsvarende minimalt cello- og klaverspil – skaber 23-årige Al Spx en gåsehudsfremkaldende atmosfære. En dugfrisk debutant med en røst fra gamle dage.

SE BANDLISTEN

Vi ses på Roskilde Festival 5. - 8. juli 2012
(warm-up fra 30. juni til 4. juli)