To et halvt svenske bands til Pavilion Junior
Fastpoholmen, Little Marbles og This Is Head føjes til det voksende Pavilion Junior-program.

Endnu en dag med ung musik. Denne gang fra vores broderfolk i det svenske med et enkelt dansk islæt. Roskilde Festival præsenterer skovreggae, ungpige-vokaler og eksperimenterende pop.

FASTPOHOLMEN (DK) kalder deres afslappende, akustiske visesange ’skovreggae’. Ikke så mærkeligt. Fætter-kusineparret – som er danskere med tæt forhold til Sverige – laver musik, der maler billeder af svenske lysninger og røde træhuse tilsat en smule caribisk bølgeskvulp.

LITTLE MARBLES (S) består af Linn Tabudlong og Julia Adams, som spiller akustisk, lettilgængelig og sød popmusik. De to unge kvinder spillede ifølge overleveringerne deres første koncert til den enes bedstemors fødselsdagsfest. Siden har de charmeret et meget større – og sværere – publikum med deres svensksprogede pigepop. 

THIS IS HEAD (S) gør sig i mørke, maskinelle beats. Med forbilleder som New Order, The Cure og Neu! skaber Henrik og Adam ørehængere ud af deres eksperimenterende pop. Dette selvom flere sange er instrumentale, og alle numre er navngivet med et tal. Malmø-bandet har lige vundet prisen ”Pop of the Year” hos svensk P3.

SE BANDLISTE

Flere bands i morgen
I morgen slutter Roskilde Festival denne uges Pavilion Junior-offentliggørelser af i det danske med underfundige artister fra den spirende undergrund.

Koncerterne på Pavilion Junior finder sted 26.-29. juni, inden det øvrige festivalprogram går i gang.

 
 
Lineup-offentliggørelse tirsdag 12. april
Hele verden kan se med, når plakaten offentliggøres.

Tirsdag 12. april offentliggør Roskilde Festival årets plakat med omkring 70 nye navne. Eventen er tilgængelig for både presse og publikum, da festivalen arrangerer et live videostream. Det foregår på rflive.dk.

 
 


Vi ses på Roskilde Festival 30. juni - 3. juli 2011. Warm-up 26. - 29. juni.
Camping åbner 25. juni kl. 18:00.

DOWNLOAD HØJOPLØSELIGE FOTOS FRA ROSKILDE FESTIVALS PRESSESIDE