Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Ulykkelig hændelse fra tårnet ved svævebanen
Roskilde Festival og Tuborg er meget berørte over den tragiske hændelse, hvor en kvinde er dræbt efter et fald fra tårnet ved svævebanen på Roskilde Festival.

Politiet har identificeret kvinden som en 35-årig kvinde fra Berlin-området. På deres hjemmeside meddeler politiet, at intet tyder på, at der er tale om en forbrydelse. Vidner har set kvinden træde ud på en platform uden for hegnet, hvorfra hun er faldet ned. Politiet er af den opfattelse, at der er tale om en ulykkelig hændelse.

De pårørende til kvinden er ikke underrettet om dødsfaldet endnu, og derfor kan politiet ikke give flere detaljer om kvinden.

Politiet har undersøgt stedet grundigt med assistance fra arbejdstilsynet, og undersøgelsen har ikke givet anledning til bemærkninger fra arbejdstilsynet med hensyn til tårnets indretning.

FAKTA
Tårn og svævebane er sikkerhedsgodkendt af politiet efter teknisk gennemgang af Force Technology. For at komme op i tårnet og bruge svævebanen skal man igennem tre sikkerhedscheck ved indgang, ved elevator og før spring. Synligt påvirkede personer har ikke fået adgang.

Alle åbne publikumsarealer er omgærdet af et sikkerhedshegn på 124 cm.

Brug af tårn og svævebane blev indstillet straks efter ulykken.

Festivalens team af social workers har ydet krisehjælp til vidner til ulykken

Tårnet er en halvt pyramideformet containerkonstruktion bestående af 78 20-fods containere med en længde på 29 meter og en højde på 31 meter.

Yderligere information
Christina Bilde, talskvinde
M: info@roskilde-festival.dk
T: 46 36 66 13