D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli

Foto: Marie Joensen

Campingområdet

Der er to campingområder på Roskilde Festival: et øst for togbanen og et vest for togbanen. Områderne hedder derfor henholdsvis camping East og camping West, og de er så delt op i mindre områder, der er markeret med bogstaver.

De fleste folk, der tager på Roskilde Festval hvert år, danner sig med tiden nogle klare præferencer for, hvor de synes, det er bedst at have lejr. Vores helt klare indtryk er, at det er meget forskelligt fra person til person, hvordan man oplever de forskellige områder, og vi kan derfor ikke give nogen endelig guide til, hvor det er bedst at ligge.

I det følgende har vi til gengæld prøvet at samle lidt facts om områderne, der måske kan gøre det en smule nemmere at overveje, hvor du vil sætte lejr op, inden du står med fuld oppakning på festivalpladsen.

Luksus og fuglesang
Hvis du hører til typen, der godt kan lide, at andre tager sig af det hårde arbejde, kan du overveje at bo i Get A Tent-området eller H&M Reboot Camp. Her er teltene allerede slået op, når du ankommer, og med billetten følger også brug af gratis varme bade.

Har du en særlig forkærlighed for dit eget telt, men alligevel synes det kunne være lidt fedt, at der var reserveret et område til dig, når du ankommer til festivalen, så kan du købe en billet til Get A Place-området. Her har du nemlig mulighed for at reservere et område til dig selv og mellem 3 og 19 af dine venner. Sammen med billetten hører også adgang til varme bade.

Du kan læse meget mere om Get A Tent, Get A Place og Reboot Camp, hvis du går ind under Camping.

Vil du gerne falde i søvn til lyden af vindens susen i træerne og vågne op til fuglesang, kan du også vælge at slå lejr i Silent & Clean-campingområdet. Her opfordres alle til at leve et renere campingliv og holde ro om natten. Silent & Clean ligger i område J i camping East, hvorfra der er ca. 10 minutters gang til pladsen foran Orange Scene.

Real deal camping
Hvis du vælger at ligge på det helt autentiske campingområde, kan du vælge at bruge BYcentrene lidt som en party-indikation. Vi kan selvfølgelig ikke love, at denne teori holder, men det ses ofte, at de store lejre med de meget store anlæg placerer sig tæt på BYcentrene.

Er du derfor til fest og tung bas natten igennem, kan du vælge at lægge din lejr tæt på BYcentrene. Hører du til derimod til typen, der gerne vil bruge nogle aftener på at hygge i din lejr, uden at du nødvendigvis vil have et rave kørende i nabolejren, kan du overveje at lægge dig lidt længere væk fra BYcentrene.

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...