D
    T
    M
    S
til Roskilde Festival 2015 - 27. juni til 4. juli
onsdag 08.01.14

Jenny Wilson tager livtag med det umulige på Roskilde Festival 2014

Hymns From Nineveh og Bombus slutter sig også til musikprogrammet.

Tre meget forskellige navne er på menuen i dag. Dagens nye offentliggørelser spænder ikke geografisk bredt efter Roskilde-standarder, men rent musikalsk kommer vi alligevel vidt omkring.

JENNY WILSON (SE) er gået på barrikaderne med sit nye kampklare album Demand The Impossible! Hendes meget skandinaviske blanding af R&B, Giorgio Moroder og alternativ pop er mere politisk offensiv og livssulten end før. Sangerinden med den klokkeklare stemme og de nynneværdige melodier vender triumferende tilbage med en ny plade, der ifølge eget udsagn er hendes bedste til dato.

HYMNS FROM NINEVEH (DK) blander folk, pop og alternativ rock med en skønhed og poesi, der er fuld af åndelig rigdom og spiritualitet. Et kæmpestort sangskrivningstalent, der på sin seneste plade har lukket op for sin lyd og gjort den egnet til et større publikum.

BOMBUS (SE) har en vild, klassisk og muskuløs heavyrocklyd, som hørmer af læder og diesel. Med deres hang til drøje grooves, riffs og larmende ballade er Göteborg-drengene et uomgængeligt bekendtskab, der nemt kan slutte sig til den populære bølge af skandinavisk hård rock som Kvelertak, Ghost og Graveyard.

SE BANDLISTEN

KØB BILLET

Jenny Wilson kommer til Roskilde 2014 med sin skandinaviske blanding af R&B, Giorgio Moroder og alternativ pop - foto: Daniel Writberg
 

Skriv en kommentar

Du skal være logget på for at kunne kommentere
LOG PÅ HER
Vi mangler oplysninger på din brugerprofil og vil derfor bede dig opdatere din profil ved at benytte følgende link:
Redigér profil
400tegn tilbage
Vi benytter reCAPTCHA
Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrev
 
 
 
 
 
E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...