Foto: Jens Dige Rockphoto
Foto: Roskilde Festival

Special Treatment-fordele

Når din virksomhed køber et Special Treatment arrangement, er I med til at fundraise. Foreningen Roskilde Festival og Roskilde Festival profiterer ikke på at afholde Special Treatment arrangementerne, men udlodder det fulde beløb i henhold til foreningens formåls paragraf.
 
Foreningen Roskilde Festival udlodder hvert år midler til humanitært, kulturelt og almennyttigt arbejde til gavn for mennesker verden over.

I får en ansvarsperson fra Roskilde Festival tilknyttet jeres virksomhed under hele forløbet, som har til opgave at sikre, at jeres virksomhed får den aftalte service.

Det betyder også, at hvis der under afvikling af arrangementet skulle opstå spørgsmål, som ønskes hurtigt afklaret, vil jeres ansvarspersonen hurtigt træde til.

Efter festivalen vil der være en evaluering af forløbet sammen med ansvarspersonen.

Undgå at stå i kø for at få udleveret armbånd! Så kan I, både som virksomhed og med eventuelle egne gæster, i stedet koncentrere jer om at få den bedst tænkelige start på dette års Roskilde Festival.

Jeres tilknyttede ansvarsperson vil sørge for, at I får udleveret det personlige Roskilde Festival-armbånd.

Ved fælles transport, taxi og bus foregår afsætning/afhentning ved Gæstecenteret på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget. I samråd med jeres tilknyttede ansvarsperson aftales der nærmere for tidspunkt for afsætning og afhentning.

E-mail
Adgangskode
Husk mig
Glemt password?
Ophavsretten tilhører Roskilde Festival.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Dette site anvender cookies.
Læs mere om brugen...