Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Apparatjik lander på Orange Scene sent torsdag
Den internationale supergruppe byder på et kosmisk sansebombardement under stjernehimlen.

En spektakulær nattekoncert venter torsdag på Roskilde Festival 2012. Når al den øvrige musik er forstummet, skal publikum søge mod Orange Scene, hvor der i år bliver et ekstra show, som ligger ud over det sædvanlige traktement.

Omkring kl. 1 torsdag nat lander Apparatjik.

Den internationale supergruppe arbejder i øjeblikket på et show, der ikke kommer til at ligne noget andet, man har oplevet på Roskilde Festival.

”Vi forventer lidt af et sansebombardement, men venter – ligesom publikum – i spænding på at opleve, hvad de finder på til denne særlige nat,” siger musikchef Rikke Øxner.

Med medlemmer fra bl.a. a-ha, Coldplay og Mew er erfaringen og det musikalske håndværk i dén grad til stede for en enestående oplevelse.

Koncert og kunst på én gang
De musikalske kosmonauter i Apparatjik er i gang med at udforme et nytænkende show fyldt med dragende falsetvokaler, synths og skandinavisk fornemmelse. På en rumrejse fyldt med overraskende indslag vil Apparatjik accelerere mod Mælkevejens yderste provinser og udviske skellet mellem kunst og koncert.

Man kan se frem til en omgang musikalsk nærkontakt af tredje grad på Orange Scene. Det bliver endnu en unik Roskilde-begivenhed, der med garanti ikke gentager sig inden for en overskuelig række lysår.

Vi ses på Roskilde Festival 5. - 8. juli 2012
(warm-up fra 30. juni til 4. juli)