Kan du ikke se denne HTML mail?Klik her
Refused til Roskilde Festival 2012
Cerebral Ballzy og Warbringer slutter sig også til musikprogrammet.

Denne onsdags offentliggørelser dirrer af glød, slagkraft og nerve.

REFUSED (S) har annonceret en række koncerter med noget nær religiøs ekstase til følge hos fans af metal, punk og (post)hardcore. The Shape Of Punk To Come – et af hardcore-genrens ubestridelige mesterværker – fik Refused til at gå op i limningen, samtidig med at denne håndgranat af en plade cementerede deres status som et af hardcorens vigtigste bands. Deres revolutionære hardcore er fyldt med rytmisk kompleksitet og dristige eksperimenter. Svenskernes opflammende oprørsmusik har gjort dem internationalt velrenommerede og inspireret en hel generation af hårdtslående bands.

CEREBRAL BALLZY (US) virker smaskforelskede i 80’ernes hardcorescene. Deres punkede, højtråbende sange er ligefremme, brutale og uden revolutionære ambitioner ud over at placere et atomkrater mellem pop og punk. Bandets selvbetitlede debut er 20 minutters uprætentiøs, musikalsk ultravold og cementerer bandet som et af Brooklyns mest aggressive og festtørstige.

WARBRINGER (US) har udgangspunkt i thrashmetallen med dens benzinslugende tempi og vindblæste guitarsoloer. Men det californiske band er mere end blot en hyldest til svundne tiders metalplader med Slayer og Metallica. Hærdet af heftig turnevirksomhed og svedige moshpits siden 2004 muterer L.A.-thrashernes sange på nye måder – ofte med en ødelæggende understrøm af dødsmetal og nyere strømninger fra den progressive metalscene.

SE BANDLISTEN

Vi ses på Roskilde Festival 5. - 8. juli 2012
(warm-up fra 30. juni til 4. juli)