Malthe Iversson Nyt Lamin

Tak for i år! Vi ses i 2025!

08.07.2024Festivalen

Nu kan du genopleve årets højdepunkter, købe Smart Ticket og melde dig klar til at blive frivillig på Roskilde Festival 2025.

Roskilde Festival 2024 er slut, og vi har nu sat punktum for en uge med skelsættende koncerter, fester i lejren, dragende kunst, berigende samtaler, nye festivallivretter og mødet med det uventede, hvor vi gav liv til troen på og forestillingerne om en bedre fremtid.

Alle veje igennem festivalen er forskellige, men fælles for dem er, at de samler os som festivalfællesskab og om at gøre den forskel, vi er sat i verden for at gøre. Gennem festivalen, fællesskabet og donationerne af vores overskud. Og vi kommer igen til at præsentere et overskud oven på en vellykket festival.

Vi ser nu frem til at donere overskuddet fra årets festival til gavn for børn og unge, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen til Roskilde Festival 2025. Tusind tak til alle, som har taget del i det store fællesskab og været med til at skabe minder for livet!

Vi har samlet nogle af højdepunkterne i denne video, så du kan genopleve nogle af dine minder fra Roskilde Festival 2024 igen og igen.

Køb Smart Ticket til RF25

Ved du allerede nu, at du ikke må gå glip af Roskilde Festival 2025, kan du tilmelde dig Smart Ticket, hvor du betaler for næste års partoutbillet i otte rater – én gang om måneden og uden at det koster ekstra. Men skynd dig! Denne mulighed gælder kun frem til 12. juli. 

Når du har skrevet dig op, kan du læne dig tilbage. Så trækker vi fra 1. september automatisk 315 kroner om måneden, og når den sidste rate er indbetalt, lander din festivalbillet. Det er smart! 

Meld dig som frivillig

De frivillige er hjertet af Roskilde Festival og med til at skabe og forme festivalen for andre mennesker. Med andre ord: ingen festival uden frivillige. 

Kunne du tænke dig at være frivillig på Roskilde Festival 2025, kan du allerede nu skrive dig op til at få besked, så snart vi åbner op for tilmeldingen.

Genoplev koncerthøjdepunkter

Har du en Orange Orbit-profil, kan du inde i vores app gå på opdagelse i et væld af koncerthøjdepunkter fra årets festival. Her finder du optagelser fra Medina, Lamin, Gilli, Zar Paulo, Omah Lay, Róisín Murphy, Jane’s Addiction og mange flere navne.  

Du kan oprette en Orange Orbit-profil inde i appen, og det er gratis. Med en Orange Orbit-profil får du også muligheden for at sende os dine ønsker til næste års program, når vi åbner op for ønskerne til september.