20240530 Headieone Frankfieber 5112 Final16x9

Ændringer i programmet

03.07.2024Program

Sevdaliza og Hun Solo erstatter Tyla i onsdagens program, mens Icekiid rykker over til Arena og overtager Tylas plads. Desuden har J Hus meldt afbud til sin koncert på grund af personlige årsager. Den britiske UK drill-stjerne Headie One erstatter J Hus.

Den hollandsk-iranske r’n’b-kamelæon Sevdaliza har med kort varsel takket ja til at spile på Roskilde Festival onsdag, hvor Tyla har meldt afbud.

Det samme gælder Hun Solo, der på Apollo vil præsentere tre koncerter med Karen Mukupa, iomfro og Stine Bramsen & Kajsa Vala.

Det medfører enkelte ændringer i dagens program. Vi rykker koncerten med Icekiid, hvor vi forventer et stort fremmøde, over på Arena, så han spiller i aften klokken 20.30.

På Eos kan du i stedet finde Sevdaliza, der spiller klokken 21.00, mens vi lukker tidligere op for Apollo og de tre koncerter med Hun Solo. De tre minikoncerter starter klokken 17.30.

På grund af personlige omstændigheder har J Hus aflyst sin lørdagskoncert på Arena, men vi har allerede en habil erstatning på plads i form af den britiske drill-stjerne Headie One, der er i topform. Headie One udgav i sidste uge det 20-nummer store epos The Last One og kommer netop fra en anmelderrost koncert på Glastonbury.